Korissa 0 tuotetta

Postituskulut alkaen 4 euroa tilauksen painosta ja koosta riippuen.

Maksaminen Maksu joko tilauksen mukana toimitettavalla laskulla tai käteisellä RPY:n toimistolla.

Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostilla.

Huomio! Noutamattomasta tilauksesta veloitamme meille aiheutuneet kulut.

Verkkopuoti

Rakennusperinteen Ystävien verkkopuodista löydät myynnissä olevat TUUMA-lehdet sekä muut tuotteet. Tuotteita voit tilata merkkaamalla haluamiesi tuotteiden nimien vieressä olevat laatikot ja painamalla "Lisää tilaukseen" -painiketta. Kuvaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot tuotteesta.

Jäsentarjoukset Kirjat Muut tuotteet Tuumat


Viri ja valkee

Uudet energiatehokkuusvaatimukset uhkaavat vanhinta rakennuskantaamme. Energiaremontit vaarantavat sekä vanhojen talon rakennushistoriallisen arvon että niiden rakennusteknisen toiminnan. Myös taloudelliset edut ovat kyseenalaiset. Vanhan talon kuuluukin lämmetä vähän harakoille - se on hinta sille, että rakenteet säilyvät terveinä.

Viri ja valkee -kirjassa perehdytään vanhojen rakennusten toimintaperiaatteeseen, ekologisuuteen sekä energiatehokkuutta ohjaavaan uuteen lainsäädäntöön. Mukana on vinkkejä energiankulutuksen pienentämiseksi ilman isoja investointeja sekä näkökulmia vanhojen tulisijojen käytöstä osana rakennuksen toimivaa kokonaisuutta.

Ylistävät arvostelyt saanut teos on esitelty myös Tuumassa: "Kirja sisältää pohjiaan myöten selvitettyä faktaa käsitteistä, joita kaikki viljelevät, mutta joista harva tietää, mitä ne oikeastaan tarkoittavat. Teos on ehdoton hankinta kaikille, jotka millään tavalla ovat vanhojen talojen kanssa tekemisissä joko ammattinsa tai arkensa kautta. Ehdoton varsinkin ikkunakauppiaille, uudistusintoisille naapureille ja epäileville sukulaisille."

Myymme yli 200-sivuista tietopakettia erikoishintaan 29 euroa (sh. 38 euroa).